olympia achtergrond.jpg

Olympia is een van de oudste fietsmerken ter wereld. Het is in 1893 ontstaan in Italie. Het is nog steeds een familie bedrijf dat zich specialiseerd in Racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. In 2020 heeft Olympia de complete racefiets line-up vernieuwd. De Leader, de Boost en de Ikon zijn de racers van Olympia. Wilt u liever een mountainbike van Olympia, kijk dan eens naar de fully's F1-X en F1-XN, of de hardtails F1 en Iron. Hieronder hebben wij de uit voorraad leverbare racefietsen uitgelicht. MTB's zijn op bestelling echter ook leverbaar.

De Leader is het vlaggeschip van Olympia. Deze schitterende lichtgewicht racer met zijn kenmerkende lage aanzet bij de achterwork is helemaal up-to-date. Kabelintegratie, carbon stuur, Shimano of Sram groepsets en Cuore carbon wielen. Deze fiets weegt in M met Ultegra en Cuore wielset slechts 7,4 kilo, en is in drie kleur combinaties leverbaar. 

De Boost is een uitgesproken Aerobike. Een stijve snelle racer voor de dijken in Nederland. Kenmerken voor deze fiets zijn aero, snel, stijf, eigenzinnig. Als je hiermee aan komt bij je groepsrit, dan is iedereen meteen bang van je. Tot aan de bidonhouder is alles geïntegreerd in het frame.

 

De Ikon is het instapmodel van Olympia, maar alles behalve een instapmodel. Het is een full carbon racer, met lage aanzet van de achtervork, mat blauwe of mat rode kleur combinaties, Shimano 105 afmontage. De fiets is scherp geprijsd en is zeer goed getest in de AD fietstest. Deze olympia is iets unieks in het land van de grijze middenmaat. en voor iedereen toegankelijk.

Wanneer u meer van Olympia fietsen wilt weten informeer dan bij Kopmannen of kijk op http://www.olympiacicli.it/en/

Show More

HET HOOFDKWARTIER

Geopend dinsdag t/m zaterdag op afspraak

’t Zand 46D

3454PB  De Meern

Tony Roeland

+31654 316 821

(Naast Eet- en drinklokaal Rare Jongens)

 

Routebeschrijving: neem de afslag met de wachttoren op ’t Zand. Aan het einde van de straat linksaf. Direct na Rare Jongens nogmaals linksaf de oprit inrijden. Rechtsaf langs het gebouw. Er is voldoende parkeerruimte. Of bekijk GoogleMaps

© 2019 Kopmannen — Deze website is gerealiseerd door ClogWork Graphics